fotohenriette ’(ont)zorgen is mijn vak, regisseren is mijn hobby’

Graag wil ik mij aan je voorstellen.  Moi, ik ben Henriëtte Sijsling en ik woon mijn hele leven in het mooie dorp Muntendam, gelegen in Oost-Groningen. Sinds 2018 heet het gemeente Midden-Groningen

Mijn achtergrond in het sociale domein is ruim 20 jaar ervaring als verpleegkundige en 2 jaar ervaring in gemeenteland als mantelzorgconsulent en ouderenadviseur.

Daarnaast heb ik persoonlijke ervaring als “patient” i.v.m. onherstelbare polsbreuk, waardoor ik zelf ervaringen heb opgedaan met werkgevers, zorgverzekeraar, UWV, ziekenhuizen enzovoort.

Bovendien ben ik een mantelzorger. Nu van mijn moeder en oom. In het verleden van mijn tante en 8 jaar geleden van mijn vader met dementie en COPD. In september 2016 tot juli 2017 was ik mantelzorger van mijn partner met een agressieve vorm van kanker.

Mei 2016 ben ik begonnen als zzp-er met mijn eigen bedrijf Sijsling Ontzorgt met doel mantelzorgers en hun dierbaren door de doolhof van zorgregels heen te helpen zodat zij zelf de touwtjes in eigen handen kunnen houden. (eigen regie)

Met veel gedrevenheid sta ik je graag tot je dienst.

 

 DOORZETTER

Henriëtte Sijsling 

 

KVK nummer 65651693

BTW nummer  102420282B01

AGB- code 41418158

KIWA, keurmerk ZZP-ers Zorg

Klachtenregeling volgens wkkgz (Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg), aangesloten bij de coöperatie Dichtbij en bij BCMB (beroepsvereniging voor cliëntondersteuning voor mensen met beperkingen)

lid van

ZZP Nederlandbcmblogo